tisdag 2 juni 2009

Skicka Amelia till Bryssel!

Efter att jag väl bestämt mig för vilket parti jag skulle rösta på så var personrösten inte så svårt.

Jag hade sett det här videon tidigareHär var alltså en ung pirat med mohawk som fullständigt ägde en kristdemokrat i miljöfrågor.

Efter att ha läst mer så blev mitt val klart.

Hon skrämmer slag på både Svenska Dagbladet och Sverigedemokrater genom att planera att donera delar av sin lön till organisationer som Attac, Amnesty och Unifem.
Hon är en person som ser hur integritet och immaterialrättsliga frågor påverkar världen på ett mycket mer genomgripande sätt än de som oftast kommer fram i debatter.
Jag tror att Amelia verkligen kan bredda den här diskussionen till att gagna hela världen.

Jag drömmer ju om hur världen en dag ska bli Star Trek och jag tror att det här krysset är ett steg i rätt riktning.Så va fan, se till att skicka Amelia till Bryssel nu då! http://www.ameliatillbryssel.se/

. . . . . . . .

9 kommentarer:

Anonym sa...

Piratpartiet verkar vara det ända alternativet till oss som HATAR Bilderberggruppen och globalisterna som vill ha en "one world government". Fildelning i all ära men jag är mer oroad om globaliseringen...

Jacke sa...

Amelia får min röst. Helt klart!

Anonym sa...

Så övertygad om att detta inlägg kommer raderas: Att stjäla har aldrig varit rätt, tryck på för att få prisvärda betaltjänster. Det är helt fel att övertyga människor om att "pirat" laddning är rätt.

Stefan sa...

Att kopiera och att stjäla är inte samma sak. Det har det aldrig varit och kommer heller aldrig att bli. Det är dags för er som är okunniga om den saken att vakna upp och inse att debatten har gått vidare.

Den Enskilde Medborgaren sa...

Du och jag verkar ha kommit till samma slutsats när det kommer till att välja vår kandidat i valet.

Så jag kan inte säga annat än att du valt rätt.

Daniel Scythe sa...

Anonym 1
Globalisering behöver inte vara något dåligt. Problemet är de personer som har makt i världen just nu. Globalisering är inte bara odemokratiska maktstrukturer och giriga multinationella företag. Globalisering är även internet, kulturinfluenser från hela världen, katastrofhjälp, internationella fackföreningar och medborgarrättsrörelser osv. Jag tror att man gör ett misstag om man fokuserar för mycket på Bilderberggruppen och liknande mystiska sällskap, jag tror att om alla de plötsligt dog så skulle man se att utvecklingen gick åt samma håll ändå. Det är helt enkelt upp till folket att skapa alternativ till dem.

Jacke
Ja, jag hoppas dock att de får tillräckligt med mandat för att skicka flera personer =)

Anonym 2 och Stefan
Nej, det ska mycket till för att jag ska radera inlägg. Jag tror faktiskt inte att vi skulle haft några sådana alls om det inte varit för att de var tvungna att konkurrera med fildelning. Dessutom handlar det inte så mycket om för eller emot piratkopiering. Piratkopieringen går aldrig att stoppa. Det enda sättet de kan minska den kraftigt är att övervaka allt vi gör på nätet och jaga ungar och vuxna. Det är inte något jag vill låta dem göra. Dessutom är det som Stefan säger skillnad mellan att stjäla och kopiera. Det är därför lagstiftningen skiljer på begreppen.

Medborgaren
Jo, jag känner mig mycket nöjd över beslutet.

Lina sa...

ohh, hon är så bra!

Daniel Scythe sa...

Jo, jag håller med (uppenbarligen)

Daniel Scythe sa...

Ooh... det var du! <3
Såg inte bilden innan jag svarade eftersom jag läste svaret i min mail först =)