torsdag 4 juni 2009

Låt er inte luras!

Det märks att det är val. Alla partierna som fick vara med i slutdebatten på TV utom M och Kd vill just nu tillåta fildelning för privat bruk. Har ingen koll på hur pålitliga Jl är men det är ju ganska oväsentligt, av de andra ja-partierna så är bara V och Mp trovärdiga.

Ni kan ju tacka Piratpartiet för detta men låt er inte luras, det är som sagt val. Ni minns hur det lät förra gången. Så, av de partier som har chans att komma in i EP, rösta Pp, V eller Mp.

4 kommentarer:

Pierre Eriksson sa...

Ja det räcker med den matförgiftning man fick av dåligt valfläsk som "vi ska inte jaga en hel ungdomsgeneration" i förra valet.

Björn Felten sa...

Men låt oss för all del inte glömma att det faktiskt var MP som startade det hela. I alla fall enligt Carl Schlyter som anser att MP är originalet som alla andra har piratkopierat -- tydligen inklusive PP då alltså. :)

Daniel Scythe sa...

Jo, de är väldigt duktiga de där Mp måste jag säga, det var ju Schlyter som uppfann hjulet också även om han inte brukar skryta om den delen med tanke på utsläppen från bilismen =)

Daniel Scythe sa...

Pierre
Jag tar visst det här i fel ordning men va fan, det är roligt att Hökmark sa precis samma sak i TV-debatten, det är ganska masochistiskt av M att köra precis samma argument igen =)