måndag 22 juni 2009

Demokraternas trojanska hästar

DN har publicerat en artikel om USAs vicepresident Joe Biden som ju åtminstone i Sverige har befunnit sig i en nästan total mediaskugga sen presidentvalet.

Tydligen så ägnar han sig åt en aggressiv piratjakt och tillsätter så många upphovsrättslobbyister han bara kan på poster inom justitiedepartementet så vi på västfronten kan vi ju inte förvänta oss någon förbättring i dessa frågor utan det enda vi kan göra är att i möjligaste mån bekämpa USAs inflytande i Sverige.

Oron hos amerikanska teknologi- och konsumentorganisationer har övergått i ångest. Joe Biden blir en farligare vicepresident än Dick Cheney.

Det är inte helt sällan som demokraterna har något otäckt nära toppen. Med Al Gore så följde ju hans hustru Tipper Gore med, en aktiv censurivrare.

Jo, jag vet att många anser att Obama är en bluff men jag anser ändå att demokraterna bara är pest medan republikanerna är både pest och kolera. De har en mycket värre politisk situation än vad vi har, med deras politiska system så blir ju varje vettig röst "bortkastad".

4 kommentarer:

30+ sa...

Du såg också dokumentären om metal igår, antar jag? Med tanke på din Tipper Gore-referens.

Tipper förresten, vad är det för ett namn?

Daniel Scythe sa...

Nope, tittar nästan aldrig på TV. Jag hörde mest talas om hennes attacker på hiphop för några år sedan men det är klart att även metal fångades upp av hennes radar. Läste om det när jag gjorde lite bakgrundscheck för det här inlägget.

Hennes smeknamn Tipper kommer från vaggvisan Tippy, Tippy, Tin. Hennes riktiga namn är Mary Elizabeth Aitcheson Gore

30+ sa...

Onekligen ett mer respektabelt namn. Kudos för din bakgrundskoll.

Daniel Scythe sa...

Tack! =)

Jag brukar försöka göra en smula bakgrundskoll, jag hatar att komma med felaktiga uppgifter (även om det säkert har hänt). Dessutom så kan det dessutom leda till att man hittar fler uppslag och argument och man lär sig massor på kuppen =)

Tyvärr så leder det ju till att det tar ett tag att skriva många av mina inlägg =)