onsdag 11 november 2009

Vellinge, rasister och fullblodsegoister

Vellinge kommun är nu i uppror mot att 30 ensamma flyktingbarn ska placeras där.

Den som främst verkar ligga bakom protesterna är kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungman.

Förutom rent rasistiska uttalanden från invånarna så oroas de för att skatten ska öka. I Vellinge har Moderaterna egen majoritet och de har Sveriges lägsta kommunalskatt.

Det är intressant att läsa hur olika tidningarna skriver om den här nyheten. Aftonbladet nämner vilket parti som styr Vellinge men Svenska Dagbladet verkar tycka att de är så pinsamma att de inte med ett ord nämnder att det handlar om moderater.

Jag vet att jag har läst om att uteliggare inte tycker att det är någon idé att försöka tigga pengar från överklassen, det är låg- och medelinkomsttagare som skänker pengar. Som psykologen Lars Folcke skrivit, Kapitalism gör oss ytliga, sjuka och kriminella.

På tal om skånska rasister så rekommenderar jag den här videon där en sverigedemokrat försöker visa att folk i allmänhet inte tycker om invandrare. Den är helt fantastisk.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kör över Vellingemoderaterna!

http://www.vansterpartiet.se/index.php?option=com_content&view=article&id=2510:koer-oever-vellingemoderaterna&catid=22:nyhet&Itemid=799

Kalle Larsson (V)

Anonym sa...

Struntprat! Jag är inte Vellingebo och är politiskt oberoende så gör inte misstaget att fläska på med det vanliga "du är främlingsfientlig/nazist", lågutbildad, okunnig eller t o m dum för att få tyst på mig! Det kommunala självstyret HAR KÖRTS ÖVER av S-maffian i Malmö! Inte tu tal om annat... Vellingeordföranden har tragisk nog rätt och den som vågar granska hur verkligheten ser ut idag anno 2009 får en smärre chock efter samlingsportalen Nätverk mot politisk korrekthet på http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.info?_id=44cb9c44459be95ede66046e5d8ba778

Det är illa, mycket illa för ett litet land som Sverige med bara 9 milj medborgare... Har ni inte hört att svenska politiker nere i Bryssel fått söka läkare av allt ryggdunk? Varför de andra ländernas representanter gör så och flinar bakom deras ryggar? Ja gissa...

Daniel Scythe sa...

Anonym 2:

Vilket kommunalt självstyre har körts över?
Malmö kommun fick slut på transit-platser och lade ut detta på den privata aktören Attendo Care, detta företag kom sen överens med ägaren för ett privat vandrarhem om att placera barnen där. Något kommunalt självstyre finns inte i sådana här fall, kommunen får inte lägga sig i vilken etnisk härkomst gästerna har på privata vandrarhem.

Nätverket mot politisk korrekthet, det är ju bara ett rasistdagis på nätet.

bloggare på icedaniel.se sa...

Är det någon mer än jag som blir riktigt illamående av vänsterpartister.

Daniel Scythe sa...

bloggare:

Det finns det säkert. Jag tillhör dock inte någon som gör det. Jag har röstat på V i varje val utom det senaste valet till EU-parlamentet.