torsdag 28 maj 2009

Hysteriska sverigedemokrater i panik över hemska knarkpirater

Ha, det rimmade! =)

Tja, att Politikerbloggen är är oseriös är ju ett understatement och nu har tydligen några sverigedemokrater snappat upp det här gamla inlägget som vi andra redan lagt bakom oss för länge sedan.

Politikerbloggens "journalism" verkar gå i stil med:

"Hur ser ers majestät på den svenska sjukvården? Om ni skulle skulle hamna på sjukhus med avsågat ben och morfinet börjar gå ur kroppen, skulle ni be om mer då?"

"Jag förstå inte varför ni frågar men ja, det skulle jag."

Politikerbloggen: KUNGEN: JAG VILL HA MORFIN

Sverigedemokraterna har sen inte nöjt sig med det utan i ren panik över att förlora missnöjesväljare så feltolkar de dessutom grovt Piratpartiets program och tror att Pp kommer att rösta för mer överstatlighet. Hur står det till med den svenska läskunnigheten nationaliststollar?

Jag brukar normalt sätt inte länka till sverigedemokraters bloggar men här tänker jag faktiskt göra ett undantag. Det här stolleinlägget är nämligen en utmärkt reklam för Piratpartiet i mina ögon även om det naturligtvis inte är tänkt så.
Tilläggas bör att det säkert finns en anledning till att de inte länkar till inlägget som Björn Felten skrivit då de med flit misstolkar honom, petteristiskt är ett skämt som bygger på rapparen Petters korkade uttalande. Inlägget går att läsa här. Hade de inte låtit bli att länka så hade jag misstänkt att det bara hade med deras sedvanliga nivå av läskunnighet att göra.

. . .

4 kommentarer:

Björn Felten sa...

LOL

Jo, att de skall klara av att komma underfund med vad ett "Petteristiskt dödsstraff" innebär är nog inte särskilt sannolikt. Det var ett internt skämt inom PP i maj 2006, efter att en viss rappare hade skämt ut sig i media.

Men visst är det skönt att se hur SD:arna förtvivlat försöker återta kommandot över "arga unga män". Att de inte fattat att de "arga unga män" som dras till piratpartiet är av en helt annan kaliber än de som dras till SD, är nästan det lustigaste.

Trevlig blogg du har här för övrigt, adderas omedelbart till samlingen av favvo-bloggar.

Daniel Scythe sa...

Tack! =)

Ska jag vara ärlig så visste jag inte heller vad du menade med det först, det var ju ett tag sedan det var aktuellt, både Petter och ditt inlägg, så jag kopplade inte, däremot så gick det alldeles utmärkt att hitta exakt vad du menat när du skrev det, hus svårt kan det vara att använda Google =)
Däremot så förstod jag naturligtvis att du inte pratade om att ha ihjäl dem.

Jag kan nog tänka mig att vissa av de som annars skulle kunna tänka sig att rösta på Sd utan någon politisk övertygelse utan bara för att jävlas nu skulle kunna rösta på Pp istället, förmodligen fortfarande utan politisk övertygelse men bra mycket hellre det. Det handlar ju dock varken om deras eller Piratpartiets kärnväljare.

Björn Felten sa...

Exakt, SD och PP lockar inte väljare från samma grupp, knappast ens från samma planet.

Jag tycker att Henrik Oscarsson och Mikael Persson fick till en fullkomligt briljant analys om detta, särskilt med tanke på hur lite statistiskt material de hade att jobba med.

Daniel Scythe sa...

Den var mycket intressant. Dock så kan man ju som en av kommentarerna på sidan påpekade lägga till det faktum att den handlar väldigt mycket om hur Piratpartiets väljare såg ut innan den fantastiska tillströmningen som skett den senaste tiden och som till och med fått mig att faktiskt ansluta mig till ett parti för första gången någonsin.
Just nu så tror jag att Piratpartiet till viss del snor röster från alla de andra partierna. Piratpartiet is the new black =)

Vad gäller Sd så kan ju aldrig Piratpartiet plocka rasisterna och bakåtsträvarna men de kan möjligtvis erbjuda ett alternativ för de som gärna röstar på ett parti för att de etablerade partierna är rädda för det (även om det naturligtvis är ett korkat sätt att välja parti).

Jag kan nog greppa efter halmstrån här men på samma sätt som att jag naturligtvis inte skulle vilja se tidigare Sverigedemokrater på viktiga platser i Pp (vilket det ju inte är så stor risk för) så skulle jag ändå vilja se att Pp faktiskt skadar Sd som parti på så många sätt som möjligt =)