onsdag 27 maj 2009

Fler går till sjöss och förklaringar varför

Många har länge använt argument som mer eller mindre förtäckt har antytt att hela integritets/copyright/patent-debatten och Piratpartiets framväxt egentligen bara handlar om att den "kriminella pöbeln" (det är alltså kanske runt ett par miljoner bara i Sverige) inte vill betala för sig och att vi egentligen hatar kultur.

Nu har Lars Gustavsson förklarat att han tänker rösta på Piratpartiet. Förklara gärna att han gör detta bara för att slippa betala för Per Gessles skivor! =)

Jag läste en hysteriskt rolig berättelse om hur det brinner i trapphuset på Enligt Min Humla. Sedelärande men så roligt skrivet att jag skrattade högt åt den.

I Sydsvenskan har det funderats lite vidare kring varför det går bra för Piratpartiet.

Hos projO hittade jag en film om varför man inte ska lita på sossarna nu när börjar prata integritet.


Svart Måndag skriver i SvD om varför vi måste föregå med gott exempel inför resten av världen.


Kulturministern KU anmäls och liknas vid en elefant i en porslinsfabrik.

. .

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad kul, en ung kille som likna mig när jag var ung i sena '70 och tidigt '80 talet när jag var punkare och sedan nya hippie new waver.
Tror det eller inte det är möjligt att bevara sina idealism även om man 'mogna' och för mig har mognaden bara fördjupade mina insikt och moralen när det gäller förbättringen av våra dimmans underhållnings polis stat. VI är andliga apor och alla människor har sitt styrka och svaghet.
Fortsätta bryr sig om samhället och de som är omkring sig. Njuter av livet men blir inte själviskt. Punken lärde mig behöv av vreden och rakt fram sanning och hippien lärde mig djuphet och tolerans och själv kritik. Allt är bra och som 47 åring gör jag nu min egen CD ( 13 låt där jag gör nu allt.
Bodde i New York 1980 till 1995 och var ledare för The Electric Circus som aldrig blev stor men var omtyckte i CBGB' Punkares' paradis. Men som pappa har inte slutade men fortsätta som pappa till ett underbara 8 år pojke.
Jag är ett Pappa som tar mina ansvar när det gäller båda kärlek och disciplin och uppförande för jag tror det är bra att vara hövligt när man träffa folk men man ska också ta bladet ur munnen när det gäller att står mot makten och orättvisor. Tiden och omständigheterna kommer att ta kraften ur dig nån gång men komma ihåg du har bara det här livet och du är det du gör och beter sig. Man kan inte kommer förbi sig själva. Ge upp aldrig trots motstånd för äkta rebellerna mogna inte 'växa upp' och blir passiva kopier av deras föräldrar. Agera inte reagera och lika till i dit liv för du är båda intelligent och har hjärtat; ett likade kombinationen,
Vlad-Drakul (pseudonämn) .
Om du ville kontakt mig (tel # 08 628-0918) Berätta om du ringar vem du är. Det ser ut som du är intresserade av musiken.