måndag 20 oktober 2008

Kungahuset är en krystad dokusåpa

Aftonbladet skriver om ett bråk mellan Victoria och Madeleine, något som man förvisso får ta med en nypa salt om man ska vara källkritisk. Summan av kardemumman är dock att Victoria och Daniel väntar med att gifta sig då hon aldrig kommer att kunna skilja sig och kungaparet är kritiska till att han inte är adlig eller nåt i den stilen och att detta hindrar Madeleine från att skaffa barn då hon måste gifta sig först och hon ska gifta sig efter Victoria.
Välkomna in i 2000-talet!

Vad Aftonbladet istället borde skriva om är hur detta ytterligare visar hur otidsenligt det är med ett kungahus. Jag tycker även att det är sjukt att kungaparet sätter de här sakerna framför sina barns lycka och att Victoria och inte minst Madeleine går med på det. De borde bara tuta och köra för i praktiken så finns det inte mycket som deras föräldrar kan göra utan att folk börjar ifrågasätta hela den här löjliga skiten ännu mer.

1 kommentar:

Anna-Karin sa...

SNACKA om att leva i en hederskultur. Här upprörs folk över att män från andra länder förbjuder sina döttrar att leva fria liv. Samtidigt som vi har en kung som gör precis samma sak. Bryter du mot familjens heder fråntas du din titel och är ute i kylan.