tisdag 28 juli 2009

Byborna rasar


Kanske är det bara jag som sett för mycket gammal skräckfilm men jag ser arga folkhopar med högafflar och facklor framför mig när jag läser om de upprörda invånarna som rasar mot de sexuella aktiviteterna som förekommer i en herrgård i den lilla byhålan Åsbro utanför Örebro.


Tänk på barnen! hävdar de i vanlig ordning som argument när de vill lägga sig i hur andra vuxna har sex med varandra. De förfasar sig över att det finns bilder på Internet om vad som händer på herrgården och de förfasar sig också över att de inte är öppna med vad som händer på herrgården. Tydligen har några barn sprungit på några lättklädda personer i omgivningen men eftersom Aftonbladet inte gör någon stor grej av att de har sprungit runt på allmän mark så antar jag att det är barnen som har sprungit omkring på privat mark. Det som de har sett tycks också vara något ungefär lika hemskt som om de smugit på nudister. (Det är förövrigt en sak som jag saknar som "vuxen", att smyga på folk.)

Nä, de är nog mest sura för att besökarna på herrgården gör som de vill medan de själva inte vågar berätta för sina partners hur de egentligen vill ha det. Vi är trots allt alla pervon.


6 kommentarer:

Eduronflux sa...

Haha, uppfriskande skrivet. Hade tänkt skriva något själv om detta men ser nu att jag inte behöver. Det hade blivit för likt :)

Daniel Scythe sa...

Tack! =)

Man får ju dock aldrig riktigt slut på saker att skriva om, den mänskliga dumheten sover ju aldrig =)

Lina sa...

Jag undrar hur många av dessa föräldrar lämnar datorn/tv på som barnvakt? Det känns som det finns betydligt värre saker barn kan få se än en människa i nätdräkt.

Riktigt bra skrivet. (och vi kan smyga på någon om du vill, jag har hört att det finns en konstig person med skägg och blå jacka som kan behöva lite smygning)

Daniel Scythe sa...

Jo, det är väl bra mycket större risk att barnen får se saker på hemsidan för stället än att de får se något AFK och då spelar det ju ingen roll var stället är placerat och då är ändå deras bilder oskyldiga jämfört med mycket annat på nätet.

Tack! =)
Det jobbiga med att smyga på någon när man ser ut som oss är att man förmodligen måste förklara för polisen vad man håller på med förr eller senare =)

iko sa...

känns det inte igen lite från filmen 'änglagård'? det är dessutom just de gnälliga grannarna som man oftast måste busringa o smyga på (spinka heter det, som i spionera).

Daniel Scythe sa...

Jag har nog i ganska stor utsträckning förträngt Änglagård tror jag =)

Spinka? Det måste vara något skumt Ume-uttryck =)