tisdag 30 september 2008

Ehh... nu retar ni ju bara upp dem ännu mer

Poliserna är tydligen ganska pissed off just nu på grund av längre arbetspass och mindre ledighet. Är det här verkligen så smart?

Jag menar, polisen är ju redan helt omöjliga att ha att göra med många gånger, vill vi verkligen göra dem ännu tröttare och grinigare?

Sure det finns undantag, jag har träffat hur trevliga poliser som helst, kommer en polis fram och är avslappnad och trevlig mot mig så kommer vi säkert bra överens, jag är av naturen ganska artig och vänlig. Sen finns den där andra sorten, den som jag skrev mer om i detta inlägg.

Detta tillsammans med deras kvantitativa mål, det börjar verka som att någon i toppen verkligen vill stöka till saker.

DN, DN och DN

3 kommentarer:

Andy sa...

Hej Daniel!

Läste din blogg om att reta upp poliserna och shit vad du träffar rätt. Det här ÄR inte bra och kan bli RIKTIGT stökigt alltså.

Hälsningar från en avslappnad och trevlig polis (med en vääldigt avspänd attityd till arbetsgivarens i det närmaste hysteriska kvantitetsmål att rapportera folk till höger och vänster)

Daniel Scythe sa...

Det låter som om du är en av de poliser vi behöver fler av.

Anonym sa...

Träffsäkert och väldigt bra !!

Du har helt rätt !!

Oavsett politisk åskådning så kan alla drabbas neagtivt.

Vem vill bli opererad av en trött och slutkörd läkare.

Inom vilka yrken vill vi bli bemötta av personer som är trötta, griniga, slutkörda okoncentrerade mm Finns det något sådant yrke där man kan acceptera det ?

För övrigt så är hela landet drabbat och det finns massa missnöje som inte når de stora medierna, googla på "polis avtal"

Tack Daniel