söndag 16 augusti 2009

Är Göran Skytte korkad?

Frågan är om Göran Skytte är korkad eller om han bara gör sig sådan.
Han går nämligen till angrepp mot alla de som angriper kärnfamiljen. Frågan är bara, vilka är det han pratar om egentligen?

Jag har hört en hel del sunt ifrågasättande av kärnfamiljen som norm men få egentliga angrepp på den traditionella kärnfamiljen i sig.

Antingen så gör sig Göran Skytte dum för att kunna få med sig några andra än sverigedemokrater, nazister, livets ordare och liknande på sina åsikter eller så tror han verkligen på vad han säger och i så fall kan jag tänka mig att det beror på att han umgås i den typen av kretsar där man alltid ställer sina egna livsval mot andras livsval. I de kretsarna ställer man kärnfamiljen mot stjärnfamiljen och därför utgår man från att ens meningsmotståndare ställer stjärnfamiljen mot kärnfamiljen. Tanken på att någon kan propagera för att folk ska få göra sina egna val är dem helt främmande.

10 kommentarer:

Eduronflux sa...

Som svar till rubriken: Ja

Daniel Scythe sa...

Kort och koncist =)

Kraxpelax sa...

Men i stället har vi vår INHEMSKA teokrati: den Politiska Korrekthetens, med hädelselagar och allt, det är "hets" mot det ena och det andra, och ingen vågar yttra sig. Jag vägrar att låta mig skrämmas abv Maktens Lakejer, och tar därför upp ett problem, som börjat anta alarmerande dimensioner.

Samvetet driver mig att bokstavligen köra en obekväm sanning i halsen på en allmänhet, som alltför länge har låtit sig tyranniseras.

Däremot har vi ett stort medicinskt problem. Det finns TVÅ kategorier av giftkryp i sexualpolitiken: homofober och smittspridare. O=m jag vore homosexuell skulle jag inse mitt sanna intresse, ära min sexualitet med en hälsosam livsföring (promiskuös eller ej, det kvittar i sammanhanget) och bekämpa de mörkerkrafter som på allt sätt strävar att sätta likhetecken mellan homosexualitet och sodomi med stöd av en fullständigt okunnig rödgrön Sovjetnomenklatura som understöd, vilket framprovocerar motreaktioner genom ett blint folkligt ursinne osv. i en aldrig upphörande ond cirkel. Dessa makthungriga professionella översittare bär ett tungt ansvar för det elände vi faktiskt har på det sexualpolitiska området.

Det gäller alltså att hålla två tankar i huvudet samtidigt. Då krävs mer än 1 hjärncell, vilket alltför många saknar. Vad betyder homosexualitet? Är det en egenskap? Den är okontroversiell för en sund moral och för praktisk politik. Alla skall behandlas lika oavsett sexuell läggning. Eller syftar homosexualitet på en grupp människor? Då blir problemformuleringen en annan, eftersom olika egenskaper är förbundna med varandra hos människorna enligt vissa statistiska mönster. Det är essentiellt att man har denna distinktion klar för sig!

Det är sodomi och smittspridning som är problemet, alldeles oavsett om man har sex med människor av samma kön eller motsatt.

Homosexualitet är DE FACTO statistiskt korrelerat till destruktivt sexbeteende, vad nu än det beror på. Det är detta destruktiva sexbeteende som är problemet. Könsorienteringen, däremot, är fullständigt ointressant som sådan.

Fakta är det likväl. Man skall veta vad man talar om.

Samtidigt övar den statsunderstödda hbt-maffian en massiv åsiktsterror mot Sveriges folk. Det är en allvarlig sak. Varför?

Vi är med högsta fart på väg in i Det Nya Infektionssamhället. De multiresistenta bakterieinfektionerna exploderar över hela världen. Genom massinvandringen strömmar HIV, och resistent tuberkulos in över våra gränser. Nu har vi svininfluensan framför oss, och en modig läkare har redan påpekat hur grasseranmde sjukhusinfektioner kommer att hota svårt sjuka influensapatienter med utslaget immunförsvar på våra sjukhus, där motståndskraftiga infektioner grasserar och där de hygieniska förhållandena riskerar att bli alldeles otiifredsställande till följd av en överbeläggning, som redan i normalt läge är kritisk.

Och så en sak till HIV. Enligt senaste halvårsrapporten från SMI ser vi återigen hur kurvan vänder uppåt bland män som har sex med män. Den ligger redan på samma nivå som toppåret 2007.

Samtidigt som vår statsunderstödda högröstade hbt-maffia betraktar ALLTING som frågor om "b*gars rättigheter" och inget annat.

Ett skrämmande exempel har vi här:

http://www.newsmill.se/artikel/2008/11/27/ar-bogars-blod-mindre-vart-andras

Kraxpelax sa...

http://skyddsrummet2.blogspot.com/2009/08/sodomi-och-sjukdom.html

- Peter Ingestad, Solna

Daniel Scythe sa...

Krax, du jönsar som vanligt ihop olika frågor.

Du får det att låta som om analsex automatiskt leder till sjukdomar, så är inte fallet. Om folk skyddar sig så är inte analsex farligare än vaginalt sex.

Om folk däremot har oskyddat sex med en smittad person så är det dock lättare att få HIV genom analsex än genom exempelvis vaginalt sex.

Ifall det stämmer att HIV ökar bland homosexuella män i Sverige så är det säkert inte så enkelt att det bara handlar om att smitta sprids lättare genom analsex. Du måste ta med massor av faktorer som att de redan har brutit mot ett stort sexualtabu vilket gör det lättare att bryta mot andra, att det inte finns någon risk för graviditet vilket säkert är något som ökar kondom-användandet bland heterosexuella, att de har ett mindre antal potentiella sexualpartners vilket säkert ökar "inaveln" en hel del osv.

Att man bör satsa mycket på sexualundervisning bland folk avsett sexuell läggning är väl inget som på något vis hindrar att man faktiskt ska fortsätta jobba för de homosexuellas rättigheter, snarare tvärt om.

Nä, om du verkligen är intresserad av att bekämpa just HIV och inte de homosexuella så borde du kämpa dels för sexualundervisning med tonvikt på att vara försiktig vid sex (utan att stimatisera analsex) och dels för sprututbytesprogram för missbrukare. Att du ens börjar orera om HIV i samband med ett debattinlägg om stjärnfamiljer visar hur fel ute du är.

Unni Drougge sa...

Håller helt med dig om Skytte. När fan blir gammal ...

Du, jag tyckte att en kommentar du skrivit på Emmas blogg (Opassande) var så jävla klockren att jag tog mig friheten att lägga den som ett inlägg på min egen. Med ditt namn och länk såklart. Hoppas verkligen att det är ok, annars får du fya.

Kräm!

Daniel Scythe sa...

Unni:
Det är mer än OK, det är en ära.
Tack! =)

Anonym sa...

Korkad vet jag inte, men det är ju ganska uppenbart att han ser på världen på ett annat sätt än du. Det gör förresten jag också. "Är Daniel Scythe korkad?"
Svaret är kort och koncist: Nej. Men du krånglar till saker något fenomenalt och vrider och vänder på saker att det blir omöjligt att formulera vad du står för. Och då blir ju en figur som Skytte otroligt provocerande.

Daniel Scythe sa...

Anonym:
Vad jag menar är inte att folk behöver vara korkade för att de inte tycker som jag. Vad jag menar är att Göran Skytte först hittar på en motståndare eller åtminstone åsikter hos sina motståndare (att de skulle vara emot kärnfamiljen i sig och inte bara propagerar för alla människors fria val) och sen bekämpar motståndaren efter de premisserna.
Det är som att säga att någon skulle bekämpa en viss maträtt bara för att den tycker att det är en bra idé att ha fler rätter på menyn.
Jag tror att Göran Skytte är intelligentare än så och det är därför jag blir lite förvånad över hans resonemang.

Jag tycker att det är bra att krångla till, vrida och vända och problematisera tankar, det är en del av min tankeprocess för att komma fram till vad jag tycker även om det säkert kan störa en del. Att jag även skriver ut dessa tankar är för att folk ska kunna hänga med i varför jag tycker som jag gör och komma fram till om de tycker att jag tänker rätt eller eller om de tycker att jag har fel.

Tack för att du inte tycker att jag är korkad i varje fall =)

Anonym sa...

kuk